Novo leto

Nenavadno, da smo vstali na dan novega leta že ob 9h a smo bili že vsi naspani.

Jutro je bilo še malo mrzlo a nič zato, saj je bilo že sončno, kar je pomenilo, da se bo temperatura dvignila in bomo lahko odšli na plažo in to še surfat. Za prvi dan surfanja sva se odločila samo midva z Lukatom, saj je bil Bažda še ves bolan, Saša pa je rekla, da bo ta dan presočila.

Po zajtrku smo smo se odpravili z vso opremo do kombija, naložili vso opremo in sebe in odšlo v Cotiljo na plažo. Na plaži smo se raztovorili z vso opremo, Luka, Mare in jaz smo se oblekli v neopreme, vzeli surfe in liže in odšli do morja. Preden smo se podali v novo pustolovščino, nama je Mare razložil osnove surfanja.

Ker so bili valovi kar veliki, nismo odšli daleč. Prvi val, smo čakali tako, da smo se uglegli na trebuh, začeli “pedlati”, da smo se začeli premikati. Ko nas je val dohitel in prijel, smo se vsi skupaj odpeljali do plaže. Filing je bil NOR, ne znam ga opisat, lahko samo rečem, da mora to vsak probati. Ko sva se že malo bolj opogumila in šla malo dlje, je bil pr meni vedno večji adrenalin, več je bilo tudi padcev iz dile. Ko sem bil že zelo zmatrana, sem si rekla, da grem še enkrat, potem pa grem malo ven počivat. To je bila napaka… ko sem bila že na valu, me je prevrnilo v vodo, dila me je zadela v čelo. Kaj je sledilo? Odšla sem ven iz vode. Ko sem prišla do Saše, Nene in Bažde sem se samo ulegla, ker se mi je vrtelo. Na mojem čelu je bila ena veliiiiiiiiiiiiiikaaaaa buška.

Po končanem surfanju smo odšli do hiše, kjer smo pridno si naredili za jest, se stuširali in začeli piti ;) s svojimi sostanovalci.

Anchy

Leave a Reply