Prvi občutki na Fuerti

Po pol urnem čakanju na naš prevoz smo se že dobro ogreli in tudi slekli do kratkih rokavov in spili prvo pivo.

Ko je Mare le prišel po nas s kombijem, smo se spoznali, in odšli do hiše, kjer smo preživeli 16 dni zabavnega in sproščujočega življenja na Fuerti.

Ob vožji smo gledali naokoli in si delali prvi vtis Fuerte. Z eno besedo povedano, da Fuerta zgleda kot luna- veliko je še neposeljenega. Naselja, ki se na veliko gradijo so sodobna, kompleksi so narejeni kot ena kocka,… skratka nič kaj prijetno za videti in vse skupaj je dobesedno stlačeno.

Po pol urni vožji smo prišli do mesta Lajares (izgovori se lahares), kjer smo v bližini tudi sami stanovali. Ko smo se pripeljali na dvorišče Maretove podnajemniške hiše nas je vse skupaj očaralo. Veliko dvorišče, hiša opremjena po surfaško, otroški kotiček s peskovnikom, gugalnico in vsem potrebnimi igračami, skratka pozitiven vtis.

Po razpakiranju, tuširanju, umivanju zob in ostalih stvari smo šli v trgovino v prvo nabavo za hrano in pijačo, saj smo mogli nakupit stvari, da smo lahko preživeli. ;)

Po dobrem nakupu nas je Mare peljal na ogled plaže Cotiljo (ne vem točno kako se napiše), da si ogledamo kako so veliki valovi in kje na Fuerti je najprimernejša plaža za začetek surfanja.

Anchy ;)

Leave a Reply