Pot na Fuerto

Naš dopust je začel 30.12.07 ob 21h, ko smo odrinili iz Ljubljane proti Dunaju, ker smo imeli avion naslednji dan ob 6h zjutraj. Z Lukatovim novim avtom smo se stlačili notri Bažda, Saša, Nena (naša šefica mala) in jaz in se odpravili na pot proti Dunaju.

Samo veselje v avtu se je začelo že takoj, saj mo želeli čim prej priti na toplo. Nena je takoj v avtu zaspala, čeprav smo nabijali musko in peli, se smejali in pogovarjali.

Po 4,5h vožje smo se pripeljali na dunajsko letališče, kjer sva s Sašo in Neno skočili ven, vzeli svo prtljago in počakale na Luka in Baždo, da sta odšla parkirat avto. Seveda, na letališči ob 1.30h seveda ni bilo nič otprtega, zato smo se kot cigani zleknili na tla in za kratek čas tudi zaspali. Bažda in Saša, ki nista mogla spati, sta se sprehajala po letališču, vmes tudi nas slikala (kako pridno spimo).

fuerta-006.jpg

Ob 3.30h se je začel check in za letala, ki so letela se pred nami. Pol ure kasneje, pa smo bili tudi mi na vrsti za oddajo prtlage. Po vseh ustaljenih postopkih, smo bili 1,5h pred prvim letom do Nueberga. Ker je zunaj vse zmrzovalo nam je en motor se pokvaril (ko smo bili že na letalu) in smo čakali, da so ga popravili cca 45min. Pred vzletom so nam avion namazali še z nekim voskom, da ne bi avion zmrzoval. Ker smo imeli med letoma le 1,5h smo odšli na naslednje letalo direktno. Drugi let je trajal 4h in je bil kar malo dolg, saj smo bili vsi že zelo zmatrani.Najlepše presenečenje, ko smo prileteli na Fuerto je bilo 26C, sonce!!!!!!!!!!!!!!!

fuerta-015.jpg

Anchy ;)

5 Responses to “Pot na Fuerto”

 1. trik says:

  ja 26 bi blo tut zame blagodejno zdele.

 2. ceri says:

  Hm, pusti ti pot. Do dunaja znamo vsi priti!!
  Dej ti full opiši kako je bilo na fwerti, pa veliiiko slikic hočmo:D

 3. anchy says:

  sej bom dala tut slikce gor… ne bi tok zivčni ;)

 4. I am commenting to let you understand of the fantastic encounter our daughter gained reading through your webblog. She came to understand a lot of pieces, most notably how it is like to possess a wonderful teaching character to get certain people without problems master a variety of very confusing things. You really surpassed readers’ desires. Thanks for presenting the warm and helpful, dependable, educational and in addition cool tips on your topic to Mary.

 5. Needed to draft you that little remark to help give many thanks over again over the gorgeous solutions you’ve documented on this page. It is certainly tremendously open-handed with people like you to convey without restraint what numerous people could have advertised for an ebook to help with making some money on their own, especially since you might have tried it in case you wanted. These ideas as well worked as the good way to fully grasp that someone else have the identical interest the same as my personal own to understand a great deal more related to this issue. I am certain there are a lot more pleasant occasions up front for folks who read through your website.

Leave a Reply